dinsdag 28 oktober 2014

Vaste Lasten Service VideoVaste Lasten Service is gespecialiseerd in het realiseren van besparingen op de vaste lasten van consumenten. Met de werkwijze van Vaste Lasten Service wordt er gemiddeld €500 per huishouden op jaarbasis bespaart. De service bekijkt het gehele vaste lasten pakket: verzekeringen, energie, telefonie, TV en Breedband. Wij vergelijken continu alle bestaande aanbieders met elkaar. Daarnaast vergelijken we de aangeboden dienst op de specifieke situatie van onze leden.

Marktkennis

Maar de vaste lasten service houd niet op na een elke besparing en/of adviesgesprek. Door het continu actualiseren van onze marktkennis, contractbeheer en collectieve inkoop zijn de leden van Vaste Lasten Service verzekerd van een optimaal pakket. Heeft u een vraag? Dan kunt u eenvoudig terecht met vragen en/of opmerkingen via onze klantenservice. Consumenten helderheid verschaffen in een ondoorzichtige markt en hierop direct actie ondernemen op mogelijke besparingen, is een zeer belangrijk onderdeel van onze missie! Maar de vaste lasten service houd niet op na een elke besparing en/of adviesgesprek. Door het continu actualiseren van onze marktkennis, contractbeheer en collectieve inkoop zijn de leden van Vaste Lasten Service verzekerd van een optimaal pakket. Heeft u een vraag? Dan kunt u eenvoudig terecht met vragen en/of opmerkingen via onze klantenservice. Consumenten helderheid verschaffen in een ondoorzichtige markt en hierop direct actie ondernemen op mogelijke besparingen, is een zeer belangrijk onderdeel van onze missie!

Vaste Lasten Service Adviesgesprek

Om helderheid te verschaffen in de huidige situatie start Vaste Lasten Service met een objectieve en onafhankelijke analyse, dit eerste adviesgesprek is geheel gratis! De adviseur zal het huidige pakket van vasten lasten vergelijken met andere mogelijkheden en de mogelijke besparing zal overzichtelijk gepresenteerd worden aan de klant. Pas als de klant toestemming geeft zal een eventuele aanpassing van het bestaande pakket doorgevoerd worden.

Lifetime.nu

Vaste Lasten Service is aangesloten bij Lifetime.nu zodoende bieden wij onze leden zekerheid in het kader van de WFT (Wet financieel Toezicht). Hierdoor staat Vaste Lasten Service geregisterd in het register van de AFM (Autoriteit Financiƫle markten). We geen contractuele verplichtingen met onze energieleveranciers, banken, geldverstrekkers, verzekeringspartners en/of andere organisaties die onze onafhankelijkheid zou afnemen. Deze eerder genoemde partijen hebben dan ook geen aandeel in Vaste Lasten Service.